1. Denne side (og de sider, der henvises til her) angiver vilkårene for brug (“Brugsbetingelser”), ifølge hvilke du kan bruge hjemmesiden www.xtakes.dk/www.xtakes.se (“Websted”), enten som besøgende eller som en registreret bruger. Læs disse vilkår omhyggeligt, inden du bruger webstedet. Ved at bruge hjemmesiden angiver du, at du accepterer disse brugsbetingelser, og at du vil overholde dem. Din brug af en hvilken som helst del af webstedet indikerer, at du accepterer disse brugsbetingelser, som træder i kraft, når du første gang bruger webstedet. Hvis du ikke accepterer vilkårene for brug, skal du straks stoppe med at bruge hjemmesiden.

Hjemmesiden www.xtakes.dk/.se drives af X Solutions HB (“vi”), et firma registreret i Sverige og har sit kontor i Malmø.
Vi forbeholder os ret til når som helst at ændre disse brugsbetingelser ved at offentliggøre ændringer online uden først at give dig besked. Du er ansvarlig for regelmæssigt at kontrollere oplysninger online for at finde ud af ændringer i tiden. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden efter offentliggørelsen af ændringer, betyder det, at du accepterer de ændrede brugsbetingelser.
Du er ansvarlig for al adgang til webstedet via din internetforbindelse og for at informere potentielle andre brugere om disse brugsvilkår.
Du må ikke på nogen måde bruge webstedet til eller underrette os eller webstedet eller nogen anden bruger af webstedet på nogen måde:
a) er en overtrædelse af enhver lov, forfatning, regulering eller statut for gældende jurisdiktion;
b) er svigagtig, kriminel eller ulovlig;
c) er forkert eller forældet
d) kan være uanstændigt, upassende, pornografisk, vulgær, stødende, racistisk, sexistisk, diskriminerende, fornærmende, nedsættende, skadelig, chikanerende, truende, chikanerende, ondsindet, voldelig, hadefuld, truende, ærekrænkende, usand eller politisk;
e) repræsenterer en anden person eller fordrejer et forhold til en anden person;
f) kan krænke eller krænke ophavsret eller andre intellektuelle ejendomsrettigheder (inklusive og uden begrænsning varemærke og tv-rettigheder) eller privatlivets fred eller andre rettigheder for os eller en tredjepart;
g) er i modstrid med vores interesser
h) modsiger enhver bestemt regel eller et krav, der er angivet på webstedet med hensyn til en bestemt del af webstedet eller webstedet generelt; eller
i) inkluderer din brug, spredning eller transmission af vira, uønsket e-mail, trojanske heste, fældedøre, bagdøre, påskeæg, orme, tidsbomber, annulleringsbots eller drivere, der er beregnet til at beskadige, forstyrre, forhindre eller overtage systemer; data eller personlige data.
Du giver os hermed en uigenkaldelig, royaltyfri, verdensomspændende, overførbar tilladelse til at bruge alt materiale, du sender til os eller hjemmesiden med det formål at bruge hjemmesiden og markedsføre (på enhver måde og i alle medier) vores tjenester. Du accepterer, at vi kan ændre dine oplysninger.

Kommentarer og andet materiale, der leveres på webstedet, er ikke beregnet til at være rådgivende. Vi fraskriver os derfor ethvert ansvar for den tillid, der gives til sådanne oplysninger leveret af enhver besøgende på webstedet eller enhver, der måtte blive informeret om dets indhold.
Du forpligter dig til altid at følge brugervejledningen til hjemmesiden.

WEBSITE TILGÆNGELIGHED, SIKKERHED OG NØJAGTIGHED
Selvom vi stræber efter at have hjemmesiden tilgængelig 24 timer i døgnet, kan vi ikke holdes ansvarlige for hjemmesiden af nogen grund ikke tilgængelig på noget tidspunkt. Vi garanterer ikke, at din adgang til webstedet vil være kontinuerlig, rettidig og uden fejl. På grund af internetets art kan dette ikke garanteres. Derudover kan vi på bestemte tidspunkter være nødt til at udføre reparationer og vedligeholdelse eller introducere nye websteder og funktioner.
Adgang til webstedet kan når som helst suspenderes for dig personligt eller for alle brugere, midlertidigt eller permanent, når som helst og uden varsel. Vi forbeholder os også ret til at pålægge begrænsninger for, hvordan en del af webstedet bruges, uanset årsag, hvis det skulle være nødvendigt. Hvis vi personligt pålægger dig begrænsninger, må du ikke forsøge at bruge hjemmesiden under noget andet navn eller som en anden bruger.
Vi garanterer ikke, at hjemmesiden er kompatibel med hardware eller software, du bruger. Vi er ikke ansvarlige for skader, der måtte opstå på dit computerudstyr, software eller anden tilknytning, via vira eller anden kode, afhængigt af din adgang til eller din brug af hjemmesiden. Vi skal heller ikke holdes ansvarlige for handlinger fra tredjeparter.
Vi kan ændre eller opdatere webstedet og alt dets indhold uden at informere dig om det.
Selvom vi stræber efter, at oplysningerne og materialerne på webstedet er nøjagtige, giver vi ingen garanti, hverken udtrykkelig eller underforstået, at disse oplysninger er komplette, nøjagtige, opdaterede og passende. Inden for lovens rammer påtager vi os intet ansvar for fejl eller udeladelser. Dette påvirker ikke vores mulige kontraktlige forpligtelse over for dig til at give dig tjenester, herunder enhver kontraktlig forpligtelse til at give dig korrekte oplysninger og rådgivning, som opnås gennem en sikker del af hjemmesiden, tilgængelig for personer med relevante loginoplysninger.
Materialet på hjemmesiden leveres kun til informationsformål og skal ikke gengives i forpligtelser eller forpligtelser fra vores side. Oplysninger på webstedet udgør ikke en del af tilbud eller aftaler.

 

Main Menu